top of page

Vozači, oprez! Izmjena u režimu saobraćaja povodom otvaranja Svjetskog prvenstva u raftingu

Zbog ceremonije otvaranja Svjetskog prvenstva u raftingu, doći će do izmjene u režimu odvijanja saobraćaja, te će tako biti obustavljen saobraćaj na Gradskom mostu u Ulici Patra.


Saobraćaj će biti obustavljen sutra, u vremenu od 18 do ponoći, i 26.maja u periodu od 17 do 24 časa.


Rekli su ovo iz Gradske uprave i dodali da će za vrijeme trajanja obustave saobraćaja autobusi biti preusmjereni na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju preko Gradskog mosta.


– Gradske linije 9 i 13 i prigradska linija Banjaluka – Ljubačevo se preusmjeravaju ulicama Kralja Petra I Karađorđevića, Skendera Kulenovića, Branka Morače preko mosta, Gavrila Principa, Vojvode Pere Krece i dalje postojećom trasom u povratku istim ulicama obrnutim redoslijedom – rekli su nadležni.


Dodaju da se gradske linije 10, 13p i 17 se preusmjeravaju ulicama Kralja Petra I Karađorđevića, Skendera Kulenovića, Branka Morače preko mosta, Gavrila Principa, lijevo novoizgrađeni dio istočnog tranzita, Krfska ulica u povratku istim ulicama obrnutim redoslijedom.


– Gradske linije 3 i 3b se preusmjeravaju iz Bulevara vojvode Stepe Stepanovića lijevo u Ulicu cara Lazara do kružnog toka i nazad. Linija 14 se preusmjerava iz smjera Obilićeva iz Bulevara vojvode Stepe Stepanovića u Ulicu cara Lazara do kružnog toka, desno u novoizgrađeni dio istočnog tranzita, Gavrila Principa, preko mosta Ulicom Branka Morače, Skendera Kulenovića, Kralja Petra I Karađorđevića i dalje postojećom trasom – pojasnili su iz Gradske uprave.


Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske će preusmjeravati saobraćaj na propisan način. Svi učesnici se mole za oprez i razumijevanje

bottom of page