top of page

Umičević se sastao sa Dodikom - O sportu, unucima i politici: "Spreman je da pomogne, kao i uvijek"

Odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka Marinko Umičević, na svom Instagram nalogu objavio je fotografiju sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, gdje je naveo da su imali prijatan razgovor.


Sa Dodikom, kako je pojasnio, Umičević je pričao o sportu, unucima i politici.


,,Razgovor sa predsjednikom je bio vrlo prijatan, on ima sve informacije i da je skupština Rukometnog saveza Republike Srpske održana, da je upravni odbor sve odluke podržao jednoglasno, da nisu bili nikad bolji rezultati u rukometu, o omladinskoj školi rukometa, 107 ekipa. Upoznat je da je održan Kup RS u rukometu u Gradišci i Svesrpski kup u Jagodini. Obećao nam je u januaru pomoć, da pomognemo klubovima prve i druge lige Republike Srpske – napisao je Umičević na Instagramu", napisao je Umičević, te dodao:


,,Jedan izuzetno prijatan razgovor, lijepo druženje i meni je bilo jako ugodno, a vidio sam i predsjedniku. Drago mi je da je izdvojio vrijeme da me sasluša, prijatno sam iznenađen da je u toku svih dešavanja po pitanju sporta. Spreman je da pomogne kao i uvijek, te sam sa tog sastanka izašao jako zadovoljan jer očekujem bolje dane za rukomet, a i sport Republike Srpske u cjelini", stoji u objavi.




bottom of page