top of page

Umičević: Gradonačelnik Stanivuković pravi greške u koracima

Odbornik SNSD Marinko Umičević rekao je na današnjem zasjedanju sjednice grada Banja Luka kako gradonačelnik Draško Stanivuković nije odrastao za ovih godinu dana i uvidjeo da mora da se dogovara sa ostalim odbornicima te da sam ništa neće stvoriti.


„Meni je njega žao. Evo već godinu i nešto dana nije skontao da mora da komunicira sa nama, da se dogovara. Mi ovde džabe dolazimo, Niti se šta dogovaramo niti ima nekog napretka“, kaže Umičević.

Navodi da Stanivuković pravi greške u koracima, te da umjesto da šalje svoje satelite na teren treba sam da ode i vidi šta se dešava na terenu, aludirajući na sporne investicije u Ramićima.


„Mi nismo protiv investicija, ali treba sagledati sve činjenice, ispitati sve mogućnosti. Ovaj Italijan čeka već osam godina da dobije zemljište u Ramićima, a naravno svaki put smanjuje cijenu. Čeka da bi ga dobio na kraju džabe“, rekao je Umičević.


Napomenuo je da se za svaku stvar u Banjaluci trebaju svi usaglasiti, te da kako je Stanivuković izabran, izabrani su i ostali odbornici koji sjede u odborničkim klupama na svakoj sjednici.

bottom of page