top of page

U završnoj fazi radovi na izgradnji dječijeg igrališta u Mišinom Hanu

Updated: Sep 5, 2021

Radovi na izgradnji dječijeg igrališta u banjalučkoj mjesnoj zajednici Mišin Han su u završnoj fazi.




Tom prilikom, predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić, zajedno sa direktorom Sekretarijata za izbjeglice i raseljena lica Ljubom Ninkovićem i predsjednikom Gradskog odbora SNSD-a Vladom Đajićem, obišli su radove te najavili svečano otvaranje igrališta.



,,Zadovoljstvo nam je što smo danas obišli radove koji su pri samom završetku. Za sedam ili osam dana ćemo organizovati žurku sa našim najmlađim sugrađanima i otvoriti igralište u MZ Mišin Han. Siguran sam da će biti i novih infrastrukturnih projekata poput ovoga, zbog kojih ćemo dolaziti i radovati se sa našim najmlađima, ali sigurno i sa ostalim stanovnicima'', rekao je Ilić.


Ljubo Ninković, istakao je veliko zadovoljstvo što su na poziv lokalnog stanovništa došli da obiđu radove te porazgovaraju sa stanovnicima i mališanima ove mjesne zajednice.





,,Za mene je ovo lično, veliko zadovoljstvo, jer sam prošle godine bio jedan od inicijatora da se ovdje izgradi dječije igralište. Drago mi je što smo danas ovdje i što je obećanje ispunjeno. Kroz sedam do deset dana, kako smo dogovorili sa lokalnim stanovništvom, organizovaćemo jedan veliki skup gdje ćemo promovisati dječije igralište kao i našu ideju da Banjaluka nije samo centar Grada, Banjaluka je sve ono što pokriva, od Verića do Aginog sela. Vlada Republike Srpske, koja je finansirala ovaj projekat u iznosu od 35.000 KM, zajedno sa svim prijedlozima koji dolaze iz naše stranke, naših aktivista sa terena, nastaviće da radi i da ulaže na dobrobit svih građana, prije svega naših mališana'', istakao je Ninković.


Predsjednik MZ Mišin Han, Milan Vučković, rekao je kako će ovaj projekat poboljšati kvalitet života ove mjesne zajednice ali će značiti i za Prijakovce koji su nedaleko.

,,Drago mi je i zadovoljstvo što se danas nalazimo ovdje. Ovo je veliki dan, jer zaista djeca iz svih krajeva koje sam spomenuo mogu ovdje da dođu i da se igraju. Zahvaljujem se svim ljudima dobre volje koji su dali svoj doprinos. Vladi Republike Srpske koja je ovo isfinansirala. Danas je veliki praznik za mjesnu zajednicu Mišin Han'', rekao je Vučković.


Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić rekao je kako je ponosan što Vlada ulaže velika sredstva u Banjaluku, ali ne samo u Grad već i u prigradska i seoska naselja.




,,Danas je ovo jedan lijep povod da vidimo kako napreduju radovi za naše najbitnije stanovnike, a to su naši mališani. Vlada Republike Srpske ima planove za još veće investicije u Banjaluci'', rekao je Đajić.



Goste i mališane u ovoj mjesnoj zajednici danas je komičnim trikovima zabavljao dječiji animator, klovn i mađioničar - Fazonko.






bottom of page