top of page

U Mišinom Hanu otvoreno novo dječije igralište

Vršilac dužnosti direktora Republičkog sekretarijata za raseljena lica i migracije LJubo Ninković i predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić, otvorili su danas novoizgrađeno dječije igralište u Mišinom Hanu, za šta je Vlada Republike Srpske izdvojila 35.000 KM.



,,Uvijek me raduje kada uspijemo obradovati naše najmlađe. Kao predsjednik Skupštine glavnog grada Republike Srpske trudiću se da ovakve inicijative, inicijative koje su usmjerene ka najmlađima dominiraju u našim vizijama'', objavio je na Instagram nalogu Ilić.


Ninković je naveo da je Mišin Han izbjegličko naselje u kome ima više od 50 djece.


,,Izuzetno mi je drago što će djeca dobiti igralište i što nastavljamo sa realizacijom projekata značajnih za poboljšanje uslova života izbjegličke populacije", rekao je Ninković novinarima.



On je napomenuo da je igralište napravljeno u okviru Programa rješavanja problema raseljenih lica, povratnika i izbjeglica za 2020. godinu kojeg Sekretarijat priprema svake godine i predlaže na usvajanje Vladi Republike Srpske, a čijom implementacijom realizuju brojne projekte.


,,Rukovodstvo Republike Srpske i na ovaj način pokazuje opredjeljenost za nastavak razvoja i ulaganja u Banjaluku, od najsitnijih pa sve do najkrupnijih infrastrukturnih projekata'', napisao je Ilić.




bottom of page