top of page

U centru grada danima voda curi iz šahta (FOTO/VIDEO)


Danima unazad na jednoj od najfrekventnijih raskrsnica u ulici Ranka Šipke (Koncept) nalazi se šaht iz kojeg voda odilazi. Nadležnima to očigledno ne „bode“ oči, jer se problem duže vrijeme ne rješava iako se nalazi u strogom centru grada gdje je pojačan protok saobraćaja.



Građani koji prolaze tom ulicom moraju da zaobilaze u širokom luku, kako ne bi u najmanju ruku otišli na posao prljavih i mokrih cipela, čemu svjedoče fotografije i video koji su nam proslijedili.


Samo par metara dalje od pomenute ulice, takođe se nalaze rupe na cesti i trotoaru koje vozačima i pješacima otežavaju svakodnevno kretanje.



„Prolazim ovim putem svako jutro kada idem na posao i uvijek moram paziti da mi točak sa auta ne otpadne ako upadne u rupu. Još gore je ako pokušavam da izbjegavam jer prelazim u suprotnu traku, što izaziva dodatnu opasnost da dođe do udesa“, stoji u opisu ispod pomenute fotografije.


Podsjećamo, situacija je i prethodnih godina bila delikatna, mnogobrojni građani su se žalili na probleme infrastrukture, međutim Gradska uprava na čelu sa Draškom Stanivukovićem već dvije godine sluha nema za gore pomenute probleme.



bottom of page