top of page

Trivićeva iznenađena: Na mitingu nije bilo negativnog skandiranja prema njoj, građanima NEBITNA

Bunili se protiv izbornih rezultata, proslavili lažnu pobjedu, veličali Kristijana Šmita, protestima vršili pritisak na CIK, a danas se čude što ih narod ne doživljava. Takvi potezi odveli su opozicionare na dno da ih građani uopšte ne pominju, pa čak ni u negativnom kontekstu.




Uprkos volji građana opozicija želi doći na vlast, ali im narod to ne dozvoljava. Građani su, njih 50.000 i više, uz Milorada Dodika koji je odnio ubjedljivu pobjedu.


Ista priča, isti scenarij ne prolazi kod naroda koji je svjestan manipulacije koja dolazi od strane opozicije i Jelene Trivić. Ona je nakon mitinga u Banjaluci, sa kojeg je 50 hiljada ljudi poručilo da neće dopustiti prekrajanje izborne volje građana Republike Srpske, izjavila da je iznenađena što nije bilo skandiranja prema njoj te da je miting bio nula bodova.


Dodik je snažniji nego prije izbora, a to je potvrdio narodni miting i veličanstveni skup, kao i ogromna podrška naroda lideru SNSD-a. Ono što preostaje Jeleni Trivić jeste da zajedno sa stranim ambasadama radi na prekrajanju volje građana i da demonstrira svoju lažnu moć i povjerenje u narodu koji je više ne doživljava, a kamoli govori o njoj.

bottom of page