top of page

Trivićevoj i Šaroviću nezamjeranje političkom Sarajevu i strancima preče od Republike Srpske

Niko iz PDP -a i SDS-a kao ni njihovi kandidati Jelena Trivić i Mirko Šarović nije se osvrnuo nijednom riječju na odluku Ustavnog suda BIH kao antisrpsku politiku političkog Sarajeva.Vidljivi pokušaj Jelene Tivić da banalizuje ozbiljan nacionalni problem i da potpuno nakaradno i besmisleno svakom zdravorazumnom čovjeku optuži Milorada Dodika za odluku Ustavnog suda BIH, govori da im je izborna kampanja i politika nezamjeranja političkom Sarajevu i strancima preča od Republike Srpske.


To pokazuje šta je njima prioritet političke borbe, i da to sigurno nije Republika Srpska.


To nam govori i na koji način bi oni branili Republiku Srpsku, ćutanjem, zabijanjem glave u pijesak i pretvaranjem da se ništa ne dešava i da ne postoji nikakav problem u političkom Sarajevu, da ne postoji nikakva antisrpska politika i nikakvi pokušaji obesmišljavanja Republike Srpske!

Na takav način Republika Srpska ne bio opstala ni godinu dana!


Na sreću narod u Republici Srpskoj je pametan i prepoznaje problem antisrpskih politika iz Sarajeva i ne da se zavarati manipulacijama i pokušajima banalizacije nacionalnih problema kako to radi Jelena Trivić.


Ovaj narod dobro zna gdje leži problem u BiH i da taj problem ne stanuje u Republici Srpskoj kako to kaže Trivić nego u Sarajevu i njihovoj težnji obesmišljavanja i konačnog nestanka Republike Srpske.

bottom of page