top of page

Trivićeva Šmitu: Dođi da mi ruke greješ, da se sa mnom smeješ (VIDEO)

Dočekao je Kristijana Šmita iskren osmijeh poslanice Jelene Trivić koja ga je raširenih ruku dočekala i ugostila u Banjaluci. O čemu su tada razgovarali, Jelena nikada otkrila nije. Da je otvorena za svaku vrstu dijaloga sa Šmitom, to je javno i potvrdila. Dala mu je i legitimitet i nije se pokajala. Zauzvrat dobila je ogromnu sumu novca za finansiranje predizbornih aktivnosti.



Otvorenost opozicije da razgovara s Kristijanom Šmitom više je štetno nego korisno za njih. Ciljajući na sve ili ništa, mogli bi olako da budu izbrisani s političke scene, i to vrlo brzo.


Analitičari smatraju da Jelena Trivić nema velike šanse da osvoji mandat predsjednika.


Nema dovoljnu podršku okoline, kao ni moć niti autoritet. Dobar političar mora biti dobar i govornik, što se za Jelenu Trivić ne može reći.


Kada je stala u odbranu Šmita nastala je prava zbrka u njenoj glavi.


Pogledajte u videu kako se Jelena spetljala i umjesto riječi "deportovati" izgovorila "eksportovati". Društvene mreže su tada bukvalno gorile. Građani su danima ismijavali njeno umijeće javnog govora.



Da je Kristijan Šmit za Jelenu definitivno realnost, potvrdio je njen osmijeh kao i topli zagrljaj koji je dočekao njemačkog turistu.

bottom of page