top of page

Tradicionalno održana tucijada u GrO SNSD-u; Mnoštvo nagrada i igara

Updated: Apr 18, 2023

Večeras je u GrO SNSD-u tradicionalno održana Tucijada povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Vaskrsa. U skladu sa tim, predsjednik Gro SNSD-a Vlado Đajić kao domaćin ovog događaja pobrinuo se da svim prisutnim uveliča ovaj praznik, te je tako pored tucijade organizovana i tombola sa vrijednim nagradama i podjela karata za najveći sportski događaj "Srpska Open 2023".



"Mi nastavljamo tradicionalno druženje na Vaskrs. Gradski odbor SNSD-a nije kao druge političke organizacije da skuplja svoje članstvo i svoj narod samo pred izbore kada im trebaju glasovi. Mi kontinuirano se družimo, držimo ovdje razne edukacije, sastanke, putovanja, pomažemo jedni drugima", poručio je predsjednik GrO SNSD-a Vlado Đajić.


Đajić dodaje da je cilj večerašnjeg događaja druženje i širenje ljubavi.


Nakon što je dao izjavu prisutnim novinarima, Đajić ih je pozvao kao što je to prethodno učinio na UKC-u da okušaju sreću u tucijadi. Pobjedu među novinarima odnijela je novinarka portala Banjalučke priče, koja se zahvalila Đajiću na novčanoj nagradi u iznosu od 100KM.



Događaj je upotpunjen muzikom i pjesmama koje priliče ovom prazniku, pa je sugrađane zabavio bogat program KUD-a "Piskavica", krajiška grupa Jandrino Jato kao i folk pjevač Mile Kitić.


Osmijeh na licima građana govorio je više od riječi, a oduševljenja i dobre atmosfere nije manjkalo.


Predsjednik GrO SNSD-a Vlado Đajić poručio je kako je ovaj događaj postao tradicija.





bottom of page