top of page

Tetka Vendi PRIZNALA: Draško je GEJ

Vesna Vukalić Vendi estradna ličnost i tetka gradonačelnika Draška Stanivukovića javno je progovorila i šokirala sve kada je iznijela tvrdnje da je Draško Stanivuković gej.




Stanivukovićeva majka je Vukelić te se s Vendi viđaju s vremena na vrijeme kad ona posjeti najveći grad Republike Srpske, kao što je bilo nedavno na slavlju kod zajedničkih rođaka.


Ekipa portala „Autentično“ pronašla je Vendi na Šabačkom vašaru gdje su otvoreno razgovarali o svemu.



Autentično: “Vi ste tetka gradonačelniku Banja Luke, Drašku Stanivukoviću, o njemu „kolaju „priče da je gej, naš portal je objavio eksplicitni video njegovog bliskog saradnika Ivana Begića, nema sumnje da je na tom snimku i Draško“!





Vendi: “Da, mi smo familija, njegova majka je Vukelić, gledala sam taj pornić, fuj. Priče koje kolaju Banja Lukom ali i regionom su na žalost tačne. Draško jeste gey“.


Vendi je priznala da se dugo nije mogla pomiriti sa činjenicom da je Stanivuković gej te da je sve bila farsa sa Tanjom Savić kako bi se prikrila „Draškova bolest“. Ona kaže da se Draško odrekao i Boga jer je skinuo brojanicu te da ona nikako ne podržava kako kaže za „Autentično“, paradu bolesnika.


Dodala je i da se plaši da će Draška uništiti njegova bliska veza sa Ivanom Begićem.


bottom of page