top of page

Sutra oblačno, temperatura do 24 stepena: Poslije podne i u večernjim časovima kiša

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će preovladavati oblačno vrijeme, uz temperaturu do 24 stepena Celzijusova, a kiša se očekuje poslije podne i u večernjim časovima.



Ujutro i tokom dana očekuje se naoblačenje, uz jačanje jugozapadnog vjetra.


U Krajini i Hercegovini će duvati jak do olujni vetar koji uz naoblačenje tokom dana donosi i kišu, a u Hercegovini će povremeno biti jačih pljuskova sa grmljavinom, dok će na istoku biti toplo i suvo uz sunčane periode.


Minimalna temperatura vazduha od devet do 15, u višim predelima od šest, a maksimalna od 15 na zapadu do 24 na sjeveroistoku, u višim predjelima od 10 stepeni, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.


Danas je u BiH bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.


Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica 10, Bijeljina 13, Ivan sedlo 16, Srebrenica, Zvornik i Novi Grad 17, Banjaluka, Kalinovik, Kneževo, Rudo, Bugojno, Jajce i Sanski Most 18, Nevesinje, Sokolac, Srbac, Bihać, Gradačac i Sarajevo 19.


U Bileći, Gacku, Doboju, Mrkonjić Gradu, Livnu i Zenicu bilo je 20 stepeni, Driniću, Neumu, Tuzli 21, Trebinju, Ribniku, Drvaru 22, Grudama, Mostaru 23, te Stocu 24 stepena Celzijusova.

bottom of page