top of page

Stanivukoviću PROPALA podvala; RASKRINKAN od strane javnost, ali i nekadašnjeg saborca


Ovih dana bukti rat na relaciji Draško Stanivuković i Nebojša Vukanović, a zgrožena javnost oštro kritikuje posljednje poteze prvog čovjeka Banjaluke. U cilju da dokaže, kako on tvrdi istinu, Stanivuković je podmetnuo Vukanoviću lažne dokaze o svom boravku na Jahorini i sa kim se tamo sastajao, a koje je Vukanović objavio na svom sajtu.



Stanivuković u pokušaju da se opravda izjavio je kako je otišao na Jahorinu na sastanak PDP-a 28. februara i usput snimio video-podvalu i pokušaj da diskredituje Vukanovića. Međutim, do pomenutog sastanka nije ni došlo. Istog dana, 28.2. predsjednik PDP-a Branislav Borenović bio je sa poslanicima i delegatima Parlamenta BiH na sastanku u Brčkom, a niko od funkcionera, niti neka stranica PDP-a nije objavila da se održao sastanak, pa je pitanje da li se on uopšte dogodio, jer je poznato da Stanivuković obavezno zabilježi svaku aktivnost bila ona stranačka ili privatne prirode.



A gdje su dokazi o održanom sastanku?


Iz PDP-a se za sada niko nije oglasio kako bi demantovao Vukanovića, a niti podržao tvrdnje gradonačelnika Stanivukovića. Da li se čelnici PDP-a drže Stanivukovićevog scenarija pa se ne oglašavaju ili je po strani nešto drugo, za sada nam ostaje enigma.


Javnost je ovu Stanivukovićevu podvalu oštro osudila pa su se nizali komentari da se gradonačelnik pokušava „oprati“ i ne samo Vukanoviću podvaliti priču koja ne pije vode, već i samoj javnosti.









Dok se prvi čovjek Grada igra sa svojim nekadašnjim saborcima, podvaljuje lažne dokaze, kreira rijaliti priču kojom će se javnost zabavljati, građani Banjaluke čekaju da uđe u ulogu gradonačelnika. Dok Stanivuković broji lajkove na pomenutim objavama građani svakodnevno broje nove probleme koji na rješenje čekaju posljednje dvije godine.




bottom of page