top of page

Stanivukovićev CINIZAM NE POZNAJE GRANICE: Zemljište kod boračkih zgrada na licitaciji, dok će borci dobiti parcelu gdje je planiran azil za pse

Neizgrađeno gradsko zemljište koje se nalazi u vlasništvu grada Banjaluka, a kod boračkih zgrada u Adi prodaje se. Stanivuković planira izgradnju stambeno-poslovnog objekta sa pet spratova. Početna cijena ovog zemljišta određena je u iznosu od 200,00 KM po kvadratnom metru. Pravo učešća u licitaciji imaju kako pravna, tako i fizička lica, što je navedeno u objavljenoj odluci. Kako saznajemo Stanivuković istovremeno nudi borcima parcele u Motikama, gdje je ranije bio planiran azil za pse.

 



Dok površno pokazuje podršku borcima, njegova odluka o prodaji zemljišta kod boračkih zgrada u Adi jasno ističe da mu je profit važniji od poštovanja prema onima koji su se hrabro borili za Republiku Srpsku. Tako sramotno ponižava borce nudeći im mjesto koje je prvobitno namijenjeno za spašavanje i zaštitu napuštenih životinja.






Ovom odlukom se propisuje način i uslovi prodaje nepokretnosti koja se nalazi u katastarskoj opštini Banjaluka 5. Konkretno, radi se o zemljištu koje nosi oznake kč.br. 164/25 sa površinom od 1821 m2, i kč.br. 164/1 sa površinom od 1723 m2. Ovo zemljište je upisano kao vlasništvo grada Banjaluka u potpunosti (1/1 dijela) i nalazi se unutar stambeno-poslovnog objekta označenog kao nepokretnost br. 3038 k.o. Banjaluka 5.




 

bottom of page