top of page

Stanivuković umjesto izvinjenja penzionerima šalje čestitke


Gradonačelnik Draško Stanivuković nakon višemjesečnog čekanja na obećanu podršku banjalučkim penzionerima uz 100 KM poslao i čestitke kako bi „pobrao“ zasluge SNSD-a čijom istrajnošću su penziooneri konačno i dobili obećanu podršku.



Ovaj potez prvog čovjeka Grada ne bi bio toliko licemjeran da se Stanivuković nedavno nije cjenkao s penzionerima u cilju da pomenutih 100 KM umanji na 60 KM. Nakon što su odbornici SNSD-a i ujedno inicijatori podrške penzionerima jednoglasno bili protiv pomenutog umanjenja, Stanivuković je nakon 13 mjeseci popustio i poslušao glas Skupštine Grada.



Kako naš portal saznaje, Stanivuković će iz gradske kase izdvojiti pozamšnu sumu novca s obzirom da cijena jedne čestitke iznosi 2,20 KM. S obzirom da će podršku dobiti 41.407 penzionera, Stanivuković će ojaditi budžet za skoro 100.000 KM.



Podsjećamo, odbornik SNSD-a Srđan Amidžić nedavno je rekao da su odbornici SNSD-a bili za to da se i u 2023. penzionerima ponovi podrška u istom iznosu što je Stanivuković odbio.


I dok neki od najvažnijih projekata u Gradu čekaju, kao i korisnici gradskog budžeta, Stanivuković novac baca na komad papira kojim pokušava „zamazati“ oči penzionerima, ali i građanima Banje Luke.


bottom of page