top of page

Stanivuković tvrdi da je "naradio", a predsjednici MZ govore da je neradnik

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković i pored zakazane redovne sjednice i održanog Kolegijuma i dalje nastavlja sa opstrukcijama prema rukovodstvu Skupštine Grada. Stanivuković je kazao da neće vratiti Kabinet u vlasništvo predsjednika Skupštine jer ne radi kako bi trebalo dok u svojim čestim odlascima na godišnje odmore ne vidi ništa sporno, a šta potvrđuju i predsjednici mjesnih zajednica.



Na pitanje novinara da li bi mogao uporediti svoj pasoš sa pasošem predsjednika Skupštine Grada Ljubom Ninkovićem kako bi se utvrdilo ko je više odsutan i da li je spreman da pregleda kamere u Gradskoj upravi da se utvrdi ko je radnik, a ko neradnik Stanivuković je kazao kako on sve postiže i da je „naradio“ dovoljno.


Podsjećanja radi, Banjaluka je u junu mjesecu bila pogođena jakim nevremenom koje je izazvalo mnogobrojna oštećenja u gradu i veliki broj domova građana ugrozila dok je Stanivuković uživao na jednom od svojih godišnjih odmora.


Dok gradonačelnik govori kako na vrijeme sve sustiže i da grad ne trpi njegovo odsustvo, predsjednici mjesnih zajednica tvrde suprotno.


Ninković je juče održao sastanak sa predsjednicima i predstavnicima mjesnih zajednica održao sastanak na kome su prisutni poručili da su nezadovoljni radom i saradnjom sa gradonačelnikom i Gradskom upravom te da su spremni i na proteste ukoliko gradonačelnik ne počne raditi svoj posao.


Na pitanja o njegovim godišnjim odmorima Stanivuković je najavio i kupovinu novog ljubimca na četiri točka. Jahta od 25 metara očigledno je mala za apetite gradonačelnika Banje Luke.

bottom of page