top of page

Stanivuković tuži i sudi: Ko stvara loš imidž grada?

Predsjednik Skupštine grada Banja Luka biće Zoran Popović. Na tu Informaciju koju je saopštio predsjednik SNSD-a odmah su stigla i negodovanja od strane Kluba odbornika PDP-a i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića koji smatra da je to morbidna priča.




Na pitanje upućeno Stanivukoviću da li to znači da bi i on trebalo da podnese ostavku s obzirom na to da su i protiv njega podnesene krivične prijave, gradonačelnik Banjaluke je odgovorio da su to samo pusta blebetanja, te smatra da je Popović imenovan na čelo Skupštine grada kako bi mu se prkosilo.


Krivične prijave protiv Stanivukovića podnio je njegov bivši saborac Nebojša Vukanović zbog izgradnje terena za turnir porodice Đoković u Banjaluci. Protiv Stanivukovića prijava je podnijeta Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci.


„Krivično djelo je da se gradi, prije svega, bez građevinske dozvole, gradi se bez regulacionog plana i prebacuju se novci. Zbog krivičnih djela i zloupotrebe službenog položaja, te nenamjenskog i netransparentnog trošenja budžetskih novaca“, rekao je Vukanović koji je prema svemu sudeću uhvatio Stanivukovića u kriminalu.

bottom of page