top of page

Stanivuković probleme mještana rješava putem društvenih mreža (Foto)

Pojedini mještani Kuljana nezadovoljni su usporavanjem radova u Prvoj kuljanskoj ulici, te se pitaju “zašto lome svoje automobile zbog brzine asfaltiranja”.



Tim povodom na društvenoj mreži Facebook, na zvaničnoj stranici Grada Banjaluka, se oglasio i jedan od mještana ovog naselja.


“U Kuljanima više ni helikopter ne može da prođe. Opet budale na raskopan put još neki dan su uništili još 100 metara puta i otišli sa radilišta, tako da narod već 8. mjesec očekuje da Draško popravi put, koji je uništio za slikanje za izbore i trebao bi neko odgovarati za takav čin, a pogotovo za ovo što je urađeno neki dan, znači put smrti”, napisao je on.



Kako je i navikao da ide linijom manjeg otpora, pogotovo kada je bezbjednost građana u pitanju i umjesto da nadležni izađu na teren i pogledaju o kakvom problemu se radi, gradonačelnik Draško Stanivuković je ovom mještaninu odgovorio putem društvenih mreža.


“Poštovani, na koji put mislite? Naše službe će izaći i odmah intervenisati. Veliki pozdrav”, napisao je Stanivuković.


Ovaj zabrinuti mještanin odmah je odgovorio gradonačelniku.


“Prva kuljanska. Put na koji si lično doveo mašinu i gulio put pred izbore. Odmah u produžetku prije par dana ste uništili asfalt do škole i pokupili mašine i otišli. Put od kružnog toka do Centruma ste ostavili na milost i nemilost, gdje ljudi lome auta, jer je ostavljen nezavršen sa trotoarima od 25 cm i šahtovima od 6 cm po sred puta i bez izlaza na glavni put prema Centrumu, sad ste sveli na jednu traku gdje je mrtva glava uključiti se”, napisao je ovaj mještanin.



Kakvo je stvarno stanje na terenu, u Prvoj kuljanskoj ulici, vidi se i na fotografijama koje je danas zabilježio fotoreporter banjaluka.com.









bottom of page