top of page

Stanivuković NE SMIJE na TV duel sa Vukanovićem; USKORO RASKRINKAVANJE


Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković odbio je TV duel sa nekadašnjim bliskim saborcem, za koga je do juče tvrdio da su prijatelji, Nebojšom Vukanovićem. Sukob na relaciji Stanivuković – Vukanović je kuluminirao onog trenutka kada su se gradonačelnik Banje Luke i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić našli na istom mjestu.



Podsjećamo, Vukanović je otvoreno izjavio kako će raditi na tome da Stanivuković što kraće bude gradonačelnik Banje Luke.


Da li se Stanivuković uplašio svega što bi na pomenutom duelu Vukanović mogao reći protiv njega s obzirom da su do juče „šurovali“? Diplomatski se brani Stanivuković kao i kada se potegne pitanje za odnos sa i dalje aktuelnom potpredsjednicom PDP-a Jelenom Trivić.



Ne može kaže Vukanović više da gleda Stanivukovićevo glumatanje. Poslije praznika, najavljuje serijal „raspakivanja“ gradonačelnika. S obzirom da je Stanivuković pobjegao od suočavanja „face to face“ sa Vukanovićem, on bi uskoro mogao javnost šokirati sa saznanjima, odnosno „raspakivanjem“ kako je to naveo.


bottom of page