top of page

Stanivuković nas je BRUTALNO slagao, a njegov saradnik nam je poručio; „Jbg niste glasali za malog"

U banjalučkom naselju Kuljani klimava je reforma koju je gradonačelnik Draško Stanivuković najavljivao, tvrde mještani. Kažu da ih je gradonačelnik kao čovjek razočarao, ali i obmanuo, jer im je obećao mnogo, a na kraju ih ostavio same u nagomilanim problemima.



Na zvaničnoj stranici Grada pisalo je da su završeni radovi na modernizaciji VII i X kuljanske ulice. Međutim, mještani tvrde da je to laž. Radovi su obuhvatali samo glavni dio ulice, a ostali krakovi su izostavljeni.


„Nalazimo se u VII Kuljanskoj ulici. Sve kuće iz ulice imaju građevinske dozvole. Što se tiče infrastrukture ništa nije riješeno. Nemamo gradsku kanalizaciju niti vodovod, asfalt... Od svih problema, put održavamo sami. Najpreča nam je kanalizacija, jer je u ovoj ulici najniža tačka i ovdje se sve oborinske i fekalne vode skupljaju. Kada je ljeto i kiša pada ovdje se od smrada ne može živjeti“, potvrđuje mještanka Kuljana i dodaje da su slali dopise gradu, a odgovor koji su dobili bio je da nisu riješeni imovinsko pravni odnosi.


„Međutim, vlasnik koji nam je prodao parcele nema ništa protiv da se gradi infrastruktura“, rekla je mještanka ovoga naselja.


Mještani su se i ranije okupljali da izraze svoje nezadovoljstvo, a Stanivuković im je tada pružao podršku i obećanja da će on to sve da riješi na najbolji način da bi ih danas zaboravio i zanemario.


Predsjednik Mjesne zajednice Kuljani Jovica Tomić kaže da su građani kažnjeni jer nisu na izborima pružili podršku Stanivukoviću.





„Jedan čovjek koji je pitao bliskog saradnika Draška Stanivukovića zbog čega su izigrani, jer im je obećao da će raditi čitavu ulicu, dobio je odgovor „Jbg niste glasali za malog“

Radovi koji se izvode u našem naselju su kanalizacioni radovi u VII, X, XI, XII Kuljanskoj ulici. Međutim, kao i sve do sada gradonačelnik je pokušao da i ovaj projekat pripiše sebi i na zvaničnoj stranici Grada je predstavio kako je to njihov projekat. Nije problem što Draško Stanivukovć pokušava sebi i ovo da pripiše nego što je nesposoban da nastavi projekat koji je neko drugi započeo. U njegovoj objavi na Fejzbuku piše da će se raditi kompletna VII ulica, međutim, nije rekao da se samo glavni dio VII ulice radi, a svi ostali krakovi su izostavljeni iz ovoga projekta“, tvrdi Tomić i kaže da se mora stati obmanama i lažima u kraj.


Što se tiče vrtića koji je prema obećanju gradonačelnika Draška Stanivukovića trebalo da bude stavljen u funkciju još prošle godine, Tomić kaže da su vrata vrtića i danas zatvorena i da to sve pokazuju kako radi Gradska uprava na čelu sa Draškom Stanivukovićem.


bottom of page