top of page

Stanivuković morao ispoštovati odluku Skupštine Grada, penzioneri konačno dobijaju obećanih 100 KM


,,Da potvrdimo politiku SNSD-a, bili smo u pravu da se mora poštovati skupštinska odluka. Drago nam je da je gradonačelnik shvatio da nas treba slušati. Drago nam je da je promijenio savjetnike”, izjavio je šef Kluba odbornika SNSD-a Dragoslav Topić, komentarišući kako će penzioneri konačno dobiti obećanih 100 KM.



On dodaje da je gradonačelnik Stanivuković krajem prošle godine pokušao obmanuti penzionere te je obećani iznos od 100 KM pokušao smanjiti na 60 KM, međutim istrajnosti odbornika skupštinske većine, ali i samih građana prvi čovjek Grada je na kraju morao ispoštovati ovu odluku.


“Nadam se da će se u narednom period gradonačelnik dozvati pameti i sve dluke koje donosi Skupština Grada realizovati u zakonski propisanom roku. Sada su shvatili penzioneri da je jedini koji koči razvoj Grada gradonačelnik i to nepoštovanjem odluka Skupštine Grada”, rekao je Topić.


Na pitanje novinara da li podržavaju odluku da se novac uplati direktno na račune penzionera Topić ističe da im je to svejedno, kao i da nije bilo skupštinske većine penzioneri ne bi dobili 100 maraka.


“Ja penzionerima ne mogu čestitati, ali se mogu izviniti što su na pomoć čekali godinu dana”, rekao je potpredsjednik Skupštine grada Banjaluka Saša Čudić.


bottom of page