top of page

Stanivuković ih OPET IZIGRAO; Gdje je obećanih 50.000 KM mještanima Donjih Kola? (VIDEO)


Gradonačelnik Draško Stanivuković po ko zna koji put zavarava građane, obećavajući nešto što očigledno nije u stanju da ispuni. Mještani Mjesne zajednice Donja Kola vidno su razočarani ovim gradonačelnikovim NE(potezom). Naime, mještani su prošle godine u julu mjesecu održali skup na kojem su izrazili svoje nezadovoljstvo po pitanju infrastrukture, tačnije uređenje prostora oko škole, ambulante i mjesne zajednice koje su smještene u jednom objektu, a za koje je Stanivuković javno obećao da će biti izdvojeno 50.000KM iz budžeta Grada. Na obećani novac ogorčeni mještani i danas čekaju.



Predsjednik MZ Donja Kola Srđan Ćutković istakao je kako su nakon silnih obećanja poslali i dopis Gradskoj upravi u kojem podsjećaju gradonačelnika na obećanje koje im je dao i zahtjevaju da se isti što prije realizuje, a odgovor na dopis ni danas nisu dobili.



Nakon pola godine od obećanog, nije realizovano ni jedno obećanje koje bi olakšalo život mještana pomenute zajednice. S obzirom da je u ovom dijelu naselja povećan broj djece koja pohađaju nastavu bez osnovnih uslova, prvenstveno misleći na vodu.




bottom of page