top of page

Neispravni trotineti iz Sarajeva parkirani na mjestu za trudnice, a kazne niko ne piše!

Električni trotineti kompanije "BinBin", koje je uvezla Milada Šukalo iz Sarajeva u Banjaluku, ostavljaju se na svakom mjestu u gradu, a oni koji ih vozaju parkirali su ih čak i na parkingu za trudnice. Kako se vidi na fotografiji koju nam je poslao čitalac našeg portala, bahati građani i automobile parkiraju na mjesta koja su rezervisana i označena za osobe sa invaliditetom. Ni danas niko ne piše kazne.



"Bahatost i bezobrazluk", rekao je čitalac našeg portala koji nam je fotografije poslao iz banjalučkog naselja Ada, tačnije ispred Marketa u Adi.




"Nepropisno parkiranje vozila ispred Marketa u Adi. Na invalidskom i mjestu za majke sa malom djecom i trudnice", precizirao je on.


Komunalni policajci će ubuduće izdavati prekršajni nalog vozaču koji se parkirao na mjesto označeno kao parking za lica sa invaliditetom, obećano je ranije iz Gradske uprave. Međutim, niko ne reaguje.


Podsjećamo, kazne za nepropisno parkiranje na parking mjestima označenim za osobe sa invaliditetom iznose 500 KM, utvrđeno je usvajanjem Izmjene i dopune odluke o bezbjednosti saobraćaja na putevima u Banjaluci.

bottom of page