top of page

Sa Banjalučanima nije čekao pravoslavnu Novu godinu, provodio se po Novom Sadu i Kopaoniku

Banjalučki gradonačelnik Draško Stanivuković pravoslavnu Novu godinu nije dočekao zajedno sa svojim sugrađanima.


Kako saznajemo, Stanivuković je doček obilježio u Novom Sadu, a snimcima koncerta Danice Crnogorčević, koje su snimili njegovi saradnici, slao je građanima Banjaluke poruke povodom pravoslavne Nove godine, tako da su mnogi pomislili da je u Banjaluci, iako nije bio tu.





Dok pandemija korona virusa divlja, komandant Kriznog štaba za vanredne situacije ni jednu mjeru ne preduzima. U trenutku kada je u domovima zdravlja povećan broj pacijenata, gradonačelnika u Banjaluci nema da pruži podršku i pomoć zdravstvenim radnicima koji u posljednje vrijeme, kako pišu mediji, trpe verbalne napade od strane pacijenata.


Posla i problema u gradu na Vrbasu je mnogo, prostora za odmor nema. Iako je Stanivuković Radojičiću kada je preuzeo dužnost gradonačelnika poslao poruku da odmara i da ništa neće biti kako je ostavio, bio je u pravu. Da novoizabrani gradonačelnik ne rješava probleme, te da u Banjaluci sve stoji, mnogo je primjera.


Banjaluka je u smeću, a kamioni čistoće sve rjeđe su na ulicama i banjalučkim naseljima.


Dok nagomilani problemi čekaju na rješenje, Stanivuković odmara. Iz Novog Sada vratio se na Kopaonik gdje je trenutno na zimovanju zajedno sa Milošem Stanišićem, predsjednikom bijeljinskog DNS-a.


Važno da je njemu lijepo i da se mlađahni gradonačelnik odlično provodi u muškom društvu, a građani i Banjaluka mogu da čekaju.


bottom of page