top of page

Preplanuli milioner Draško Stanivuković kupio jahtu za 430.000 KM; U isto vrijeme on besplatnim mjesečnim kartama pokušava da kupi penzionere

Opštepoznato je da gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković voli da ljeto provodi ploveći po Jadranu. Za tu svrhu on je nakon izbora za gradonačelnika Banjaluke kupio jahtu. Radilo se o manjoj jahti koju je Stanivuković platio oko 200.000 KM.Kako su u međuvremenu apetiti gradonačelnika porasli, on se odlučio da proda pomenutu jahtu i kupi novu. Podrazumijeva se da je “brodicu” pazario novcem otetim od građana Banjaluke, pretežno kroz tendere.


Tako je Stanivuković prije nekoliko mjeseci kupio znatno veću jahtu, koju je platio 430.000 KM. On je upravo na toj jahti proveo odmor u maju ove godine.


I dok se Stanivuković bahati po primorju osmislio je ideju da penzionerima omogući besplatne mjesečne karte, kako bi umirio savjest jer ipak njihovim novcem i novcem svih građana Banjaluke kupuje skupocjene automobile, jahte i uživa u luksuzu.


U posljednjih mjesec dana Stanivuković pravi skupove na koje poziva penzionere i dijeli im mjesečne karte. Time on pokušava da novcem iz budžeta Grada Banjaluka podmiti nastarije biračko tijelo.

Comments


bottom of page