top of page

Potpuno jedinstvo u SNSD; Podrška dvije trećine narodnih poslanika važna za zaštitu Srpske

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas da SNSD nastoji da obezbijedi podršku dvije trećine poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske i da će raditi sa koalicionim partnerima da ima ovaj mehanizam za nadolazeća vremena s ciljem zaštite Srpske.



Istakao je da je SNSD spreman za svaku vrstu odluke u interesu Republike Srpske.


Na održanoj sjednici Predsjedništva Gradskog odbora SNSD-a istaknuto je potpuno jedinstvo, rekao je Dodik .


- GO SNSD Banjaluka napravio dobar rezultat za sve nivoe vlasti - rekao je Dodik.


Rekao je da će se na tapetu naći 290 funkcionera na različitim nivoima, koji su, nakon minulih izbora dobili pozicije preko SNSD. Istakao je da će Predsjedništvo proći spiskove i dati saglasnost da li pojedinci mogu da nastave ili ne svoj angažman.


- Kao i da li oni aktivni pružaju podršku na svim nivoima - rekao je Dodik i poručio da iz SNSD ljudi ne odlaze, oni dolaze.


Naglasio je da Vlado Đajić ima nesumnjivu energiju, ma koji god posao da radi, kao i da na relaciji generalni sekretar Luka Petrović i banjalučki odbor SNSD nema problema.


- Rad sekretara je jako težak, na nivou svake pojedinačne zajednice. Luka Petrović je veoma mnogo pomogao za stvaranje logističkih uslova, ali potrebna je bolja komunikacija - rekao je Dodik i dodao da Petrović ima njegovu podršku, kao i podršku partije.


Naglasio je da je SNSD uvijek radio u interesu Republike Srpske.


- Gradimo mehanizme za zaštitu Republike Srpske i građana, jer su veoma izazovna vremena - rekao je on.


Istakao je da je na sjednici vođena veoma dobra rasprava.



Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić rekao je da je na sjednici napravljen dogovor u vezi daljeg rada ovog odbora.


- Naš cilj još bolja Republika Srpska i Banjaluka - rekao je Đajić, poručujući da postoji jedinstvo u SNSD-u.


bottom of page