top of page

Pokret Naši: Svi na miting "Srpska te zove"

Konzervativni pokret NAŠI pozvao je sve građane Republike Srpske i Srbije da se pridruže narodnom mitingu "Srpska te zove" koji će biti održan u Banjaluci u četvrtak, 18. aprila.



"Pozivamo sve Srbe, bez obzira na političko opredeljenje, da stanemo u odbranu istine i pravde. Srpski narod je pretrpeo strahote različitih sukoba na ovim prostorima i oštro se protivimo inicijativi da se u Generalnoj skupštini UN usvoji rezolucija kojom se Srbi karakterišu kao genocidni narod". naveli su i dodali:


"Takva rezolucija je političko jednoumlje, neosnovana, izvrtanje istorijskih činjenica i sramno falsifikovanje istorije. Ovaj miting je prilika da pokažemo jedinstvo i odlučnost u očuvanju Republike Srpske i odbrani interesa srpskog naroda".


"Podrška rukovodstvu Srpske u borbi za njenu odbranu"


Kako kažu, nećemo dozvoliti da se iza lažnih optužbi o genocidu u Srebrenici kriju upravo oni koji su vršili genocid nad srpskim narodom u dva svetska rata i u ratovima devedesetih.


"Pozivamo sve građane da se pridruže mitingu i pokažu da smo jedinstveni i nedeljivi u odbrani našeg dostojanstva, istorijske istine i Republike Srpske", zaključili su iz pokreta.

Pratite nas i putem Vibera

bottom of page