top of page

Podrška se topi, a građani se pozivaju na okupljanje da bi se stvorio privid mase i podrške

Iako nije očekivao da će tako brzo ostati bez podrške naroda, Draško Stanivuković sada se bori da vrati povjerenje koje je izgubio među sugrađanima.


Izbori za mjesne zajednice koji su prošli mjesec pokazali slabljenje politike Draška Stanivukovića ukazali su i da građani Banjaluke nisu zadovoljni radom gradonačelnika i da on ostaje bez njihove podrške.


Stanivuković gubi i na društvenim mrežama na kojima je takođe oslabila podrška korisnika gradonačelniku Banjaluke koji se sada dosjetio još jednog marketinškog trika ne bi li vratio povjerenje mase u redove svoje politike i pokušao ponovo da dobije onaj vjetar u leđa što je imao na početku političke karijere.


Njegovi saradnici dijele letke u kojima pozivaju ljude da se okupe u što većem broju, kao da asfaltiranje ulice ne može proći bez njih.


Sve za potrebe dobre slike da se prikaže kako je gradonačelnik s narodom.


Dobar marketing i dalje je njegova glavna preokupacija, a do sada se pokazalo da mu cilj nije da radi za dobrobit svojih sugrađana kojima obećano, za već godinu i po mandata, još uvijek nije ispunio.


Dok se pozivi dijele za ovakve stvari i na ovakav način, građani i onako izigrani se povlače. Stanivuković svjestan da mu iz dana u dan slabi politika, svoj cilj preusmjerava kao i uvijek na marketing, jer očigledno još uvijek nije svjestan da je i na ovom polju dosta izgubio.

bottom of page