top of page

Pasarela na Starčevici ruglo i opasnost po građane

Devastirana pasarela u banjalučkom naselju Starčevica i danas čeka hitnu rekonstrukciju. S obzirom da se radi o najprometnijem naselju i dijelu Grada na kome se svakodnevno kreće veliki broj i onih najmlađih rukovodstvo Grada nije ništa uradilo kako bi se riješio pomenuti problem.



Na današnjoj redovnoj sjednici po ko zna koji put pokrenulo se pitanje o oštećenoj pasareli koja predstavlja ozbiljnu opasnost za sve građane, a posebno za djecu. Odbornik SNSD-a u Skupštini Grada Srđan Amidžić rekao je kako je pomenuta pasarela sramota Grada.


On dodaje i da postoje određena privremena rješenja poput uklanjanja kablova koji već neko vrijeme vise sa pasarele te da se nešto može učiniti za sada umjesto ignorisanja ovog problema.


"Vise kablovi. Uz obezbijeđena sredstva, nismo u stanju naći izvođača radova. To je sramota", poručio je Amidžić, dodajući: ,,Tu je škola sa najvećim brojem đaka. Zar se toliko ne može naći izvođač?"


Amidžić je spomenuo i nedavno održan Zbor građana u Motikama kojem rukovodstvo Grada na čelu sa Stanivukovićem nije prisustvovalo.


"Gradonačelnik je trčao i tamo na ona mjesta gdje su bila tri čovjeka", rekao je Amidžić naglašavajući kako je Stanivuković u toku kampanje imao vremena za sve, a danas se situacija promijenila.


On dodaje kako rukovodstvo Gradske uprave ne izlazi pred Savjete onih zajednica koje su u potpunosti SNSD-ove.



bottom of page