top of page

Park igre i zabave za sve generacije

Počeo sa radom savremni sportsko-rekreativni centar na otvorenom

Škola sporta “Zvjezdica” otvorila je prvi sportski park “Nikola Tesla” na Petrićevcu, u kojem će ljubitelji rekreacije, igre i zabave imati na raspolaganju 38 sadržaja i najmoderniju opremu.

„Glavna ideja vodilja nam je bila da napravimo mjesto uživanja i zabave za cijele porodice. Našli smo pogodnu lokaciju u Njegoševoj ulici 45, nedaleko od pasarele na zapadnom tranzitu. Sportski park je u neposrednoj blizini Osnovne škole “Nikola Tesla” i vjerujem da će djeca biti najsrećnija zbog novog kutka za igru i vježbanje“, kazao je osnivač i koordinator parka Srboljub Vuković.


Istakao je da je putujući po Evropi i svijetu vidio slične parkove. Tako je i sam došao na ideju da bi i Banjaluka trebalo da dobije park koji će svojim raznovrsnim sadržajima ponuditi neprekidnu zabavu svim generacijama.


Pojasnio je da se park nalazi pored Osnovne škole “Nikola Tesla” te da im je cilj bilo da objedine sve aktivnosti na jednom mjestu.


„U ovom parku sportisti će moći igrati fudbal, košarku, tenis, badminton, mini-golf... Mislili smo i na ljubitelje adrenalina, koji će zabavu pronaći u pejntbolu ili streljaštvu sa kompletnom opremom“, naglasio je Vuković.


Dodao je da park nudi mogućnost iznajmljivanja sportskih terena, organizovanje rođendana, kao i sprovođenje tematskih aktivnosti za jednu porodicu.


„Ovo je naša baza, ovdje ćemo sprovoditi različite aktivnosti i programe, od škole sporta, tenisa, vožnje rolera, treninga, rekreacije, rođendana, kuglanja, tim bildinga“, kazao je Vuković.


Istakao je da se u parku nalazi i vještačka planina za penjanje, adrenalinski park, kao i sredstva za igre bez granica.


Srboljub Vuković je istakao da je sportski park opremljen najsavremenijim bergo kockama pa su na taj način sve aktivnosti podignute na viši nivo.


„Imamo profesionalnu opremu, a obezbijedili smo i rasvjetu, tako da će tereni biti osvijetljeni. Kako nam dolaze raspust i odmori vjerujem da će naši sugrađani, a i gosti sa strane, ljetne noći provoditi u parku uz sportske programe i filmove za sve generacije“, kazao je Vuković.

bottom of page