top of page

Oprez! Semafori u Adi danima neispravni; Raskrsnica opasna po život! (VIDEO)


U banjalučkom naselju Ada semafor na jednoj od najfrekventnijih raskrsnica danima ne radi. U početku semafori nisu radili nikako, a danas rade tako što pokazuju tri svjetla odjednom. Sigurnost vozača ali i pješaka je ozbiljno ugrožena dok Gradska uprava ne odgovara na svakodnevne pozive mještana ovog naselja da se problem sa semaforima konačno riješi.



„Evo vidite kakvo je stanje. Katastrofa. To što neko ovdje može stradati za to gradonačelnik i ostali odgovorni ne mare. Neka oni pričaju dok nečije dijete ovdje može stradati. Mi smo ovaj snimak poslali i u nadležna odjeljenja, ali ništa“, stoji u poruci koju nam je poslao građanin uz fotografiju i video snimak.


Gradonačelnik Draško Stanivuković na konferenciji za medije održanoj ispred Okružnog javnog tužilaštva kaže kako Grad odlično funkcioniše i da su on i njegovi saradnici svakodnevno na terenu i da rješavaju probleme. Stanivukovića su ubrzo nakon ove izjave demantovali ogorčeni građani rekavši kako on nema sluha za njihove probleme, što možete vidjeti na snimku.


bottom of page