top of page

OFK LAUŠ: "Ševo otrovao ljude u Akvani, Stanivuković doveo sport u Banjaluci do propasti!"

Updated: Sep 19, 2023

Omladinski fudbalski klub Lauš nije ostao nijem na nedavne kritike Miroslave Ševe, člana Glavnog odbora PDP-a, koje su se odnosile na podršku besplatnim fudbalskim treninzima za djecu u klubu, a koju je pružio predsjednik GrO Banjaluka, Vlado Đajić.U oštroj reakciji na svojoj zvaničnoj Fejzbuk stranici, OFK Lauš je istakao kako je klub bio blizu propasti prije nego što je Đajić preuzeo ključnu ulogu u njegovom spašavanju. Takođe, kritikovali su Ševinog mentora, Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke, za, kako tvrde, srozavanje sportskih aktivnosti u gradu.


„Miroslave Ševo, FK Lauš je bio na ivici ambisa. Zahvaljuci prof. dr Vladi Đajiću taj klub je spasen od propadanja. Tvoj mentor Draško Stanivuković, nažalost gradonačelnik je sport u cjelosti u Banjaluci doveo do ruba propasti pa tako i FK Lauš. Kad je prof. dr Vlado Đajić, narodni poslanik, prihvatio obavezu da pomogne FK Lauš, pomogao je tako sto je animirao svoje prijatelje koji su bili u mogućnosti da pomognu FK Lauš, od prostorija koje su bile u fazi raspadanja, dobili smo sada najmodernije prostorije na kojima nam mogu pozavidjeti klubovi koji se takmiče u Premier ligi BiH. Prozivati doktora Vladu Đajića na koji način finansira besplatnu školu fudbala na Laušu, to može samo neko ko se ne razumije u sport.


Ne razumiješ se zato sto je tebi samo interes u životu bitan, nikome nikada u životu nisi pomogao nisi. Sjetimo se kako si otrovao ljude u Akvani jer jer si kao direktor dao pokvarenu hranu ljudima. U Bronzanom Majdanu svi znaju ko si i šta si. FK Lauš broji preko 200 mališana, zar je to loše danas da se omasovi sport u Banjaluci i da se promovišu prave vrijednosti. Tri trenera rade u klubu i njihova mjesečna primanja u klubu su 1800KM. Ta primanja su obezbijedili prijatelji i sponzori kluba. Roditelji su nam neizmjerno zahvalni na tom gestu, i to je veliko rasterećenje za njih i za njihov kućni budžet. Ovo ti pišemo iz prostog razloga da se baviš nekim drugim stvarima, a ne fudbalskim klubom Laus koji je doživio jednu novu ekspanziju i jedan novi preporod, a doživio je to sve zahvaljujući prof. dr Vladi Đajiću i prijateljima kluba“, napisali su iz Kluba.

Comments


bottom of page