top of page

Odbornici na vrijeme obaviješteni o odgađanju Skupštine Grada - jeftina predstava gradonačelnika

U toku jučerašnjeg dana veliki broj odbornika obavijestio je Skupštinu Grada da neće prisustvovati današnjem zasjedanju. O odgađanju sjednice obaviješteni su svi predstavnici političkih subjekata zastupljeni u Skupštini Grada. Gradonačelnik Stanivuković, iako obaviješten pokušao je napraviti jeftin performans za javnost.



Sjednica Skupštine Grada planirana za 4.5.2022. juče je odgođena zbog nedostatka kvoruma o čemu su odbornici uredno obaviješteni.


Iako informisan, Stanivuković nije propustio priliku da u praznoj skupštinskoj sali izvodi predstavu za javnost. Gradonačelnik je predstavu održao sa odbornikom pokreta "Banjaluka zove" Sašom Lazićem koji su najednom pokazali "zabrinutost" za prevoznike kojima je Stanivuković do juče prijetio gašenjem i otvaranjem novog gradskog preduzeća u kome za njih ne bi bilo mjesta.



Nagla "zabrinutost" zbog neodržavanja sjednice Skupštine Grada ne čudi s obzirom da gradonačelnik umjesto da radi i čita dokumenta koja uredno dobija od Skupštine Grada čeka prilike za jeftinu promociju na društvenim mrežama.


Termin nastavka zasjedanja koje će se održati sljedeće sedmice biće naknadno objavljen, stoji u dokumentu upućenom odbornicima Skupštine Grada.

bottom of page