top of page

OD NEDJELJE Poznato kuda će saobraćati javni prevoz tokom trajanja "Srpska Open"

U periodu od 16. do 23. aprila, povodom održavanja teniskog turnira “Srpska Open”, na snazi će biti potpuna obustava saobraćaja na području Teniskog centra Republike Srpske.



Na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom Dr Mladena Stojanovića na dijelu od raskrsnice sa ulicom Trive Amelice do raskrsnice Olimpijskih pobjednika i Kralja Petra Prvog Karađorđevića, autobusi će se preusmjeravati iz Ulice kralja Petra I Karađorđevića u ulicu Olimpijskih pobjednika, Prvog krajiškog korpusa, Kralja Petra II i Trive Amelice i dalje postojećom trasom.


Kada je u pitanju povratak, autobusi će ići istim ulicama u suprotnom smjeru.


Na prigradskim linijama koje saobraćaju iz smjera sjevera izvršiće se skraćenje trase linija do stajališta „Malta“.


Republičke linije javnog prevoza putnika iz smjera Čelinca preusmjeravaće se iz Bulevara vojvode Stepe Stepanovića u Bulevar vojvode Petra Bojevića i Bulevar srpske vojske i dalje registrovanom trasom. U povratku će ići istim ulicama u suprotnom smjeru.


Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način od strane pripadnika službenih lica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

bottom of page