top of page

Obustava saobraćaja u Banjaluci zbog maratona: Organizacija zakazala, zatvorene brojne ulice

U Banjaluci je kolaps. Naša ekipa je bila na terenu gdje smo sreli nervozne građane koji su nam rekli da nisu upućeni u dešavanja te da je prevršilo svaku mjeru da se po gradu kruži po nekoliko sati kako bi došli do svojih stanova i kuća. Ni taksisti ne znaju koje su sve ulice zatvorene, pola grada je blokirano.




,,Rekli su mi da do kuće neću moći još pola sata bar, pa sam otišao na drugu stranu, ali taman kad sam mislio da ću proći, dočekali su me policajci koji su mi rekli da moram okolo'', kaže vozač automobila.



Video: Srpska Info


Kako kaže, nije bio upoznat da će saobraćaj biti obustavljen, pa je morao nazad.


,,Rekli su mi da se različite ulice zatvaraju i otvaraju pa sam ponovo morao nazad, a kolona je već bila ogromna. Ja o ovome ništa nisam znao, red je da se građani obavijeste'', dodaje ljutito.


Tvrde da zovu, žale se, ali im se, kažu, niko od nadležnih ne odaziva.


Građani se i na Tviteru masovno žale na lošu organizaciju i današnju obustavu saobraćaja.




Zbog maratona danas do 14 časova biće obustavljen saobraćaj u ulici Teodora Kolokotronisa I Bulevaru cara Dušana, na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Ulice Đure Daničića.


Saobraćaj je od jutros obustavljen u ulicama Olimpijskih pobjednika, na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Gundulićeve ulice, Gundulićeva ulica, Gavre Vučkovića, Majke Jugovića, na dijelu od mosta do Bulevara Desanke Maksimović, novoizgrađeni dio Istočnog tranzita, od Ulice majke Jugovića, do Ulice Gavrila Principa, Gavrila Principa, na dijelu od novoizgrađenog dijela Istočnog tranzita do Ulice braće Jugovića i Braće Jugovića, na dijelu od Ulice Gavrila Principa do Ulice vojvode Pere Krece.


bottom of page