top of page

Obustava saobraćaja u Banjaluci

Na područja grada Banjaluka danas će doći do obustave saobraćaja povodom proslave Dana Republike Srpske.


Iz MUP-a Republike Srpske su naveli da je danas saobraćaj obustavljen od 7.00 časova u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića na dijelu od raskrsnice sa Bulevarom cara Dušana do raskrsnice iste ulice sa Alejom Svetog Save.

,,Ulica kralja Petra Prvog Karađorđevića na dijelu od raskrsnice sa Alejom Svetog Save do raskrsnice iste ulice sa Ulicom olimpijskih pobjednika do Ulice Trive Amelice, Kninska ulica, Ulica Marije Bursać od raskrsnice sa Ulicom kralja Petra Prvog Karađorđevića do raskrsnice sa Kninskom ulicom i Ulica Milana Tepića do raskrsnice sa Ulicom kralja Petra Prvog Karađorđevića do raskrsnice sa Kninskom ulicom, biće obustavljena za saobraćaj u vremenu od 10.00 časova do potrebe", navodi se u saopštenju.

Saobraćaj će biti obustavljen od 10.00 časova u Ulici olimpijskih pobjednika na dijelu od Gundulićeve do Ulice 1. krajiškog korpusa.

U saopštenju MUP-a se navodi da će saobraćaj biti obustavljen i u Aleji Svetog Save na dijelu od Ulice vladike Platona do Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića i u Ulici Vuka Karadžića na dijelu od Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića do Vidovdanske ulice od 10.00 časova do potrebe.

bottom of page