top of page

Na Trgu Krajine Banjalučani verbalno napali Stanivukovića zbog nezadovoljstva njegovim radom (VIDEO)

Na Trgu Krajine danas nesvakidašnje scene. Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković još jednom je izvodio performanse, a građani koji su se našli na licu mjesta nisu štedili riječi osuda na njegov nerad.





„Našao se da otvara neki muzej, zašto ne dođe u naselja i otvori radove. Pozivamo ga da što prije obiđe Mejdan i pogleda naselje koje je u katastrofalnom stanje. Ni jednom u godini nije nas obišao, a dobio je naše glasove. Gradonačelniče, zaustavljate razvoj Banjaluke“, rekla je građanka obraćajući se Stanivukoviću koja je vidno bila ljuta i razočarana.


Tenzije su rasle, a u jednom momentu i sam Stanivuković nije mogao da umiri nezadovoljnu masu.


Na skup je dosao i Milan T. iz naselja Lazarevo da se javno požali što je u naselju Lazarevo gotovo ista situacija kao i na Mejdanu. Probleme naselja, kaže, slao je i na adresu Gradske uprave, ali rješenje nikada dobio nije.


„Pogledajte ovu sramotu. Bave se slikanjem i troše dan na gluposti, a nisu u stanju sanirati 200m ceste. Osim slikanja i objave slika na društvenim mrežama ne mogu dalje. Život u mojoj mjesnoj zajednici mnogo bi bio olakšan da urade bar nešto. Došao sam na današnji skup da ga lično kritikujem što moje naselje nije još nikako obišao. Vozimo se po rupama, dok oni ispiraju mozak narodu glupostima“, kaže mještanin naselja Lazareva.




Kritikama kraja nije bilo. Tokom obraćanja gradonačelnika Draška Stanivukovića medijima još jedan nezadovoljni građanin ga je prekinuo uzvicima kako nije ništa uradio za građane te kako je samo zakočio razvoj Banjaluke. „Naobećavao je sunce i zvijezde s neba. Kajem se jer sam ga doveo na vlast, tačnije, ovakvi kao ja“, govorio je iz mase ogorčeni građanin. Stanivukoviću nimalo prijatno nije bilo pa je u trenutku okrenuo leđa i otišao na drugu stranu.






bottom of page