top of page

Na terenu crno-bijeli, ali i veterani: Spektakl povodom rođendana Igokee se nastavlja

Pretposljednjeg dana Internacionalnog košarkašakog turnira koji se igra povodom 50 godina postojanja KK Igokea, na teren će izaći veterani, a nakon toga je i duel KK Partizan i KK Turk Telekom.



U prvom meču od 17.00 časova na teren će veterani Igokee protiv veterana prijatelja, dok od 18.30 časova igraju Partizan i Turk Telekom.


Јuče su odigrane dvije utakmice, a dobili smo i prvog finalistu. To je sastav CSKA koji je ubjedljivo bio bolji od Galatasaraja (88:50). Sastav iz Turske će i pored ubjedljivog poraza igrati za treće mjesto u nedelju, dok će domaćin Igokea pokušati da dođe do petog mjesta.


U drugom meču košarkaši Partizana savladali su Hapoel (86:81), a trener Željko Obradović poslije meča bio je zadovoljan igrom, ali i fantastičnim ambijentom koji je viđen u prepunoj dvorani u Laktašima.


Internacionalni košarkaški turnir igra se u Banjaluci i Laktašima, od 6. do 10. septembra, a u nedjelju su mečevi za plasman, utakmice za peto, treće i prvo mjesto.


Na turniru učestvuju pored domaćina Igokee, Partizan Beograd, CSKA Moskva, Turk Telekom, Galatasaraj i Hapoel iz Јerusalima.

bottom of page