top of page

MUP izdao naredbu: Za praznike zabrana saobraćaja za teretna vozila teža od 3,5 tone

U Republici Srpskoj povodom novogodišnjih i božićnih praznika, te 9. januara – Dana Republike, biće zabranjen saobraćaj za sva motorna vozila teža od 3,5 tone, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srpske.



Zabrana se odnosi na 8. januar od 12.00 do 24.00 časova i 9. januar od 6.00 do ponoći na putnim pravcima na dionicama: granični prelaz Rača, Bijeljina, Bijeljina-granica RS/DB /Brčko/, RS/DB /Brčko/-Šamac, te dionicama Šamac-Modriča/Jakeš/-Šešlije-Johovac, granica RS/FBiH /Jezero dva/-Jakeš, Čatrnja-granični prelaz Gradiška, na dionici Klašnice dva-Banjaluka dva, kao i auto-puta “9 januar”, na dionici Banjaluka-Doboj /Johovac/ i dionici Gradiška-Banjaluka.

 

Zabrana se ne odnosi na teretna vozila javnih i komunalnih službi i vozila koja će biti angažovana na aktivnostima povodom obilježavanja svečanosti.

 

Na području grada Banjaluka biće zabranjen saobraćaj za sva motorna vozila preko 3,5 tone ukupne mase, izuzev ulica na dionici magistralnog puta M–I 108, Rade Radića, Bulevara vojvode Stepe Stepanovića, Bulevara vojvode Petra Bojovića, magistralnog puta M–I 101, Manjačkih ustanika, Omladinska i Krajiških brigada do raskrsnice sa Ulicom Ranka Šipke /zapadni tranzit/.

 

Ova zabrana biće na snazi 8. januara od 12.00 do ponoći i 9. januara od 6.00 časova do ponoći.


Zabrana se ne odnosi na teretna vozila javnih i komunalnih službi i vozila koja će biti angažovana na aktivnostima povodom obilježavanja svečanosti.

bottom of page