top of page

Mještani Mišinog Hana: „Gradonačelnik nas je slagao“ (FOTO)

Mještani Mjesne zajednice Mišin Han žale se na niz problema sa kojima se suočavaju te apeluju na gradsku vlast da završe obećane projekte. Problemi sa vodosnabdijevanjem nadležnima su već poznati, ali niko na to ne reaguje.




„Gornja kota naselja Mišin Han je bez vode. Stanivuković je pred izbore dolazio i obećao da će kada postane gradonačelnik riješiti vodosnabdijevanje. Danas niti se javlja niti dolazi“, tvrde mještani.


Stanivuković pred izbore u Mišinom Hanu, razgovor sa građanima


Oni dodaju da su slali i dopis, ali nikakav odgovor nisu dobili.


Oko 70 domaćinstava je bez stalnog vodosnabdijevanja. Najgore je za poljoprivredne proizvođače i stočare, ali i za roditelje i malu djecu koja u 21. vijeku moraju da se kupaju iz kanti.


Potrebe za vodom su velike, a mještani pitaju kako i na koji način da nastave normalan život.


Pored vodosnabdijevanja najveći problem im predstavlja i loša putna infrastruktura, putevi se ne nasipaju, niti čiste, tvrde mještani. Takođe, putni pravac prema novom naselju je blokiran već dva mjeseca.


„Prelaz preko mosta nije u funkciji, blokiran je zbog oronulosti. Gospoda stavila zabranu i na tome se sve završilo“, kažu građani.





Iako je Stanivuković isticao da njegova politika u fokus stavlja svakog čovjeka kako iz grada, tako i iz sela, mještani ove Mjesne zajednice tvrde da nadležni ne žele čuti za njihove probleme jer nisu, kako kažu, gradska raja.

bottom of page