top of page

Mještani Potkozarja spremaju proteste zbog nestašice vode: Dolazimo pred Gradsku upravu sa kantom vode da se gradonačelnik okupa

Toplotni talas ponovo je zahvatio Banjaluku, a nije prošlo ni punih 48 sati, a iz Vodovoda su već saopštili da naselja kao što su Piskavica, Potkozarje, više zone Ramića i Barlovaca, te više zone Prijakovaca i Dragočaja neće imati vodu od 12 časova pa sve sutra do 6 časova. Ova vijest izazvala je bijes kod mještana, koji su se odlučili na proteste.



Ova vijest o gašenju vode, uznemirila je mještane koji sedmicama muče muku te su poručili kako će izaći pred Gradsku upravu s kantom vode da pitaju gradonačelnika da li se može u njoj okupati jer oni su na to primorani.


„Kako čujemo iz Vodovoda su najavili ponovo redukciju vode. Mi poručujemo gradskoj upravi koja stoji iza svega ovoga da ćemo biti prisiljeni na proteste izpred Gradske uprave, poručujemo gradonačelniku Drašku Stanivukoviću da ćemo mu donijeti jednu kantu vode i da ga pitamo da li bi se on mogao okupati tako?“ poručuju mještani.


Kako poručuju mještani, prethodno gašenje su pretrpili, ali više neće.


„Dolazimo sa cisternama, kantama i traktorima ispred. Pozivamo isto mjesne zajednice Dragočaj, Ramići koji su isto na udaru da nam se pridruže i da zajedno izađemo ispred Gradske uprave“, poručili su mještani Potkozarja.

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page