top of page

Mišin Han zbog snijega blokiran: Ekipe zimske službe ni na vidiku (FOTO)

Mašine za čišćenje snijega ni ovoga jutra nisu na terenu. U naselju Mišin Han putevi nisu očišćeni i evidentno je da zimske službe Grada Banjaluka nisu spremno dočekale snijeg.



Kako nam javljaju čitaoci našeg portala i vozači su automobilima zaglavljeni na putu.


„Zimske službe ni na vidiku kako bi pročistili put i olakšali nam kretanje. Odsječeni smo od grada. Kako čitamo nisu ni glavne saobraćajnice u Gradu očišćene. Ljudi ne mogu stići na posao na vrijeme“, piše čitalac našeg portala koji nam je ovoga jutra poslao i fotografije. Takođe, mještani se žale i na putni pravac prema novom naselju koji je zatvoren već dva mjeseca, odnosno prelaz preko mosta je blokiran zbog oronulosti.



„Stavili zabranu i na tome se završilo. Putevi se ne nasipaju, niti čiste. Pitam se ima li ovo smisla, ogorčeni smo. Gradska uprava nema sluha za naše probleme. Do kada, pitamo se? Zašto su sela zanemarena? Da li zbog toga što nismo gradska raja, pa ne žele čuti za nas“, kažu ogorčeno mještani Mišinog Hana.



Dok nadležne službe obavještavaju javnost kako su svi putevi prohodni kako u gradskim tako i u seoskim područjima, građani fotografijama demantuju njihove tvrdnje.


bottom of page