top of page

Miodrag nesebično pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija: Čovjek velikog srca je do sada DAO KRV 128 PUTA, a za svoj rođendan ima samo jednu želju

Osim što je u gradu na Savi poznat po umjetničkom kvalitetu svojih fotografija - Miodrag Cofa Živanović nesebično pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija. On je dobrovoljni davalac krvi koji je do sada dragocjenu tečnost dao 128 puta.



Miodrag Živanović 50. rođendan proslavio je na neobičan način. Rođendansko slavlje podijelio je sa osobljem Odjela transfuzijske medicine Bolnice Gradiška.


Gaseći rođendanske svijeće Živanović je poželio da ga zdravlje posluži i da dragocjenu tečnost daruje do 65-te godine. Do tada osoblje Transfuzije u Gradiški svoje satove će podešavati po njemu.



Živanović je već sada idol mnogim mladim davaocima krvi. Kaže da je prije 32. godine kada je prvi put davao krv njegov idol postao Mirko Malešević koji je krv darovao 176 puta, piše RTRS.


Na kraju rođendanskog slavlja Miodrag je poručio da davalaca krvi nikad nije previše i da ih može samo biti malo. Pozvao je sve one koji su zdravi i koji imaju svijest da mogu pomoći drugima, a da pritom ništa ne očekuju zauzvrat, da se pridruže velikoj porodici gradiških dobrovoljnih davalaca krvi.

bottom of page