top of page

Milinković: Govedarica brutalno vrijeđa Dodika i Vučića

Načelnik opštine Gacko Ognjen Milinković izjavio je Srni da je tužno gledati Vukotu Govedaricu koji halucinira i nastavlja javno da se bruka, zarad zrna medijske pažnje.


,,Ne postoji ni jedna jedina izjava Milorada Dodika iz koje bi se moglo zaključiti da srpski član Predsjedništva BiH pokušava `derogirati zaključke Narodne skupštine Republike Srpske`, kako je to rekao posrnuli samoproglašeni predsjednik Republike Srpske Vukota Govedarica", istakao je Milinković.


On je rekao da svojim insinuacijama u vezi sa sastankom Milorada Dodika i Aleksandra Vučića, Govedarica brutalno vrijeđa kako srpskog člana Predsjedništva BiH, tako i predsjednika Srbije, čime se svrstava u isti red sa najekstremnijim predstavnicima političkog Sarajeva.

,,Umjesto uvreda na račun srpskih lidera i halucinacija u pogledu predstojeće sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, Govedarici bi pametnije bilo da svojim stranačkim kolegama sugeriše da ne ostavljaju prazne poslaničke klupe kad god je na dnevnom redu odbrana vitalnih interesa Republike Srpske, što je nažalost bio slučaj u prethodnom periodu", rekao je Milinković.

On je ocijenio da je sramno baviti se političkim gatanjem i gledanjem u kristalnu kuglu, s ciljem diskreditacije političkih protivnika, naročito u trenutku u kojem su Republici Srpskoj prijeko potrebni sabornost i političko jedinstvo.

bottom of page