top of page

Banjalučani ismijali Stanivukovića

I gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković je zablistao na maturi banjalučkih maturanata. Prošetao se malo zarad fotografija, a malo više zarad predizbornih poena. Njemu to ne pada nimalo teško. Lakše mu je paradirati ulicama Banjaluke, nego da se bavi poslovima uređenja grada.


Za ušminkane fotografije, kao i uvijek, tu je gradski fotograf, Aleksandar Čavić.


U pokušaju da bude druga Milica Pavlović i gradonačelnik je uz fotografije dodao opis kako se nada da je bio na visini zadatka.



Sigurno da je na polju fotografisanja i modeliranja na visini, kako kaže, zadatka. Saglasni su i Banjalučani. Kažu prošetao je kao prava starleta na maturi.


„Brat vidio ide Milica Pavlović pa kaže odo i ja“, „Milica Pavlović za žene“, samo su neki u moru komentara na Tviteru upućenih gradonačelniku Drašku Stanivukoviću.



Građani glavnog grada Srpske saglasni su u još jednom. Pokazuju nezadovoljstvo njegovim neradom koje iz dana u dan izlazi na vidjelo.


Žale se oni na neuredan grad, na nepokošena banjalučka naselja, zmije i gmizavce, prljavštinu i strah od mogućih posljedica i zaraze, jer, Banjaluka je zatrpana tonama smeća.


Stanivuković je probleme dobro upakovao i zanemario, krije ih ispod osmijeha koji je gotovo pa uvijek prisutan na njegovim fotografijma. Sve djeluje bajkovito, dok se po gradu i banjalučkim naseljima otpad mjesecima gomila i ne odvozi.



bottom of page