top of page

Mazalica upitao: U kojoj kutiji šibica se krije hrabrost Jelene Trivić?

Izbjegla je Jelena Trivić TV duel sa kandidatima za predsjednika Srpske na RTRS-u. Jelena Trivić nema hrabrosti da se suoči sa Dodikom, kažu mnogi. Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica pita u kojoj kutiji šibica se krije hrabrost Jelene Trivić?




Trivićevo jedino opravdanje zbog čega nije uzela učešće u emisiji na RTRS-a jeste da ne želi učestvovati u bilo kakvim TV duelima koje organizuje RTRS, niti druge režimske televizije. Mazalica pita kako Jelena nije bila gadljiva na RTRS, kada je gostovala u Teleringu sama s voditeljem 1 na 1.



„Znači nije „režim“ kada nema s kim ukrstiti argumente. Demokratija izgleda vlada samo onda kad vas nema ko izbaciti iz takta“, napisao je Mazalica na Tviteru.


Mazalica kaže da su Jelenine kolege iz PDP-a učestvovali u duelima na RTRS-u, a koja sad Jeleni Trivić ne valja.



Podsjećamo, kandidati za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik iz SNSD-a i Radislav Јovičić iz DNS-a iznijeli su svoje viđenje stanja u društvu u novoj emisiji RTRS-a dijaloškog karaktera Srpska bira. Pozivu se nije odazvala Јelena Trivić iz PDP-a, koja je planirana kao učesnik emisije.


Politički analitičar Obrad Kesić ocijenio je da je Trivićeva uskratila prilku građanima da uporede stavove svih kandidata i da opozicija često bježi od važnih pitanja.

bottom of page