top of page

Maturant Srđan Adamović sutra vodi Milicu Pavlović na svoju matursku zabavu

Srđan Adamović, maturant Elektrotehničke škole u Banjaluci, sutra će jednu od najpopularnijih pjevačica u regionu Milicu Pavlović povesti na svoju matursku zabavu kao pratilju. Iz agencije "Arbitrium" nisu krili oduševljenje povodom ovog događaja.




„Jako sam iznenađen i drago mi je što ću upoznati Milicu. Vjerujem da ćemo se lijepo provesti. Matura je sutra u hotelu Bosna. Dogovorili smo se da se prije upoznamo, ona će se takođe sutra družiti sa nama u hotelu. Drugovi i drugarice su mi čestitali, iznenađen sam prije svega, nisam to očekivao“, rekao je Adamović.


Nedavno je u Banjaluci održan koncert Milice Pavlović za banjalučke maturante, a tombolom je izvučen srećni maturant Srđan Adamović.


Marija Bajić PR menadžer iz agencije „Arbitrium“ koja je koncert organizovala kaže da je Milica bila oduševljena koncertom i publikom pa je odlučila da na ovaj način počasti nekog od maturanata, a ta čast pripala je mladom Srđanu Adamoviću.


„Maturanti su uglas pjevali njene pjesme, što je Milicu oduševilo“, rekla je Bajićeva.


Da li će Milica sutra maturantima i zapjevati, Adamović kaže da ne zna, te očekuje da to bude još jedno iznenađenje za njega i njegove drugare.

bottom of page