top of page

Marketing na prvom mjestu: Da li je Stanivukoviću najdraži ručak sa radnicama Čistoće?

Međunarodni dan žena je iza nas, ali kičerska poruka kao i fotografija koju je gradonačelnik najvećeg grada Srpske ostavio na svome Fejsbuk profilu još zadugo će biti predmet ogorčenja mnogih.



Draško Stanivuković, podsjećamo, za vrijeme svog mandata nije ništa uradio u korist žena koje su zaposlene u preduzeću Čistoća.


Njegova politika sve više postaje show, a ljudi mu sve manje vjeruju. Kažu da je zabavljač koji odvlači pažnju od važnijih stvari.


Blizak narodu, a nikad dalji. Kako bi došao do široke publike i vratio popularnost Stanivuković je juče počastio radnice "Čistoće" ručkom, a njegovu objavu mediji su preuzeli i širili dalje.


Građani ga više ne doživljaju kao zvijezdu, već ga osuđuju. Zaključuju, iskreno ništa nije, sve je zbog promocije.


"Ponižavajuće je da se slika sa ovim velikim ženama za vrijeme ručka koje su Osmog marta u radnim odijelima. Mislim ipak da je zbog svoje promocije, a tako ne bi trebalo biti. Promocija mu ovdje nije uspjela, bar kod mene", napisala je jedna sugrađanka.


"Što nisi otišao da čistiš jedan dan sa njima. Imaju najmizernije plate. Ne samo to, zašto uvijek moraju u uniformi da se slikaju da se vidi da su radnice umjesto da se srede pa lijepo odu na ručak. Žalosno", smatraju Banjalučani koji su po svemu sudeći ogorčeni ovakvim gestom.


Neki su saglasni da je za reklamu potrebna gluma.


Da četiri žene koje brinu o čistoći u velikom gradu zaslužuju više od jednoga ručka, ruže i neiskrene poruke, smatraju oni koji to sve sa strane posmatraju i znaju da je marketing Stanivukoviću na vrhu prioriteta.


Podsjećamo, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković juče je izveo na ručak radnice banjalučke "Čistoće" i napisao u objavi na Fejsbuku kako mu je to najdraži ručak.



Zatim su građani poveli raspravu o njemu i njegovim performansima.

bottom of page