top of page

Manjača kao biser Krajine (Video)

Turistički kompleks Manjača i ove sezone, otvorio je vrata za svoje posjetioce.

Direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela Draško Ilić, uvjeren je da je ovaj projekat velika razvojna šansa za Manjaču. Ovaj kompleks, kako kaže, preuređen je u pravu oazu za odmor, izlet, rekreaciju i sport. Precizirao je kako je u planu konstantno obogaćivanje sadržaja i u narednom periodu.


Kako bi lokalitet bio sadržajniji i bolji, u fazi je projekat izgradnje odbojkaških i košarkaških terena, koncertne bine, škola sporta za najmlađe, olimpijsko dječje selo, a pripremljen je i plato za izgradnju mini - tržnice gdje će lokalno stanovništvo Manjače imati priliku za plasman i prodaju domaćih proizvoda. Sa svojim mnogobrojnim prirodnim bogatstvima, Manjača pruža izuzetno dobre uslove za razvoj turizma, a za Turističko - rekreativni centar je cilj da ovaj prelijepi krajolik postane prepoznatljiva turistička destinacija za strane i domaće turiste.


,,Posjetiocima i kupačima ove ljetne sezone će uz plažu biti na raspolaganju novi sadržaji. Posjetioci će moći da uživaju i u adrenalinskim sportovima, kao što je skijanje na vodi. Pored skijanja na vodi, tu je i Škola sporta ,,Kasper'' za najmlađe te sportsko udruženje ,,Olimpik''. U toku je izgradnja i vodenog igrališta i sportskih terena koji će uskoro biti dostupni rekreativcima'', rekao je Ilić.


Posjetioci željni avanturizma i netaknute prirode će sigurno uživati na ovoj prelijepoj lokaciji i kvalitetno provoditi dane uz mnogobrojne sadržaje koje nudi ovaj centar.




bottom of page