top of page

Majice sa likom Đokovića - hit u Banjaluci

Majice sa likom proslavljenog srpskog tenisera Novaka Đokovića ovih dana su pravi prodajni hit u Banjaluci s obzirom na njegovo skorašnje učešće na ATP turniru "Srpska open".



Ovo tvrde i brojni prodavci "buvljeg" dijela Banjalučke tržnice, koji ističu da se snalaze kako bi podmirili potrebe odraslih, a posebno djece, omladine i njihovih roditelja koji kupuju mališanima poklone i druge rekvizite sa likom najboljeg srpskog tenisera.


"Ovo je period kada su i dresovi najboljih svjetskih fudbalera, poput Mesija i Ronalda, manje popularni u smislu prodaje od našeg Noleta", rekao je jedan od prodavaca.


Osim majica sa likom Đokovića, prodavci nude i jastučiće, šolje i druge stvari kojima dominira lik najboljeg srpskog tenisera.



Ljubitelji tenisa će na "Srpska openu" od 16. do 23. aprila imati priliku da vide najboljeg svjetskog tenisera Novaka Đokovića, kao i druge teniske zvijezde.


Osim Đokovića, u Banjaluci će igrati Andrej Rubljov, Stanislas Vavrinka, Borna Ćorić, Gael Monfis, Rišar Gaske, Laslo Đere, Filip Krajinović i drugi.


"Srpska open 2023" je ATP turnir iz serije 250, koji se nakon dvije uzastopne godine u Beogradu, ove godine održava u Banjaluci.

bottom of page